Voor een frisse mood (en wat extra frisse moed)

Ik merkte afgelopen week dat ik het zowel de frisse moed als frisse moed goed kon gebruiken. Meer met elkaar delen, verbinden en samen kijken naar wat wel kan. En zo ontstond mijn idee voor het frisse moodboard van de dag. Met iedere dag een frisse vraag centraal. Om zo te kijken waar wij ook in deze tijd blij van kunnen worden. Om hier anderen hopelijk mee aan te steken, ook al is het maar een minuut van de dag.

Dit keer: waar neem jij vandaag thuis zeeën van tijd voor?

De antwoorden liepen uiteen: van geofictie en een fris yoga-uurtje tot het (willen) schrijven van je eigen boek. 📚🧘‍♀️🗺 Wat in ieder geval vandaag centraal staat is goed voor jezelf en anderen zorgen (zoals voor een prachtig pasgeboren kindje) en tijd om te creëren. 

Het eindresultaat zie je hieronder. Waar neem jij vandaag thuis zeeën van tijd voor?

Take care! 

#moodboard #frisseideeën #delen #samen

Sanne Schaafsma

Sanne Schaafsma

Haai! Ik ben Sanne, frisseblikkenvanger en gek op alles wat fris is. Zowel het frisse van de zee en de harde wind als dingen met een frisse blik bekijken. Met als doel om zoveel mogelijk lichtpuntjes bij mensen te ontdekken. Zodat mensen ontdekken: het kan. Ik kan dit! Om zo te kiezen voor jouw persoonlijke (zee van) verandering. Sea you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *